Ostasz's Secret Pulse

Ding-Dong! Ostasz Calling!

Måla trapphus

Det är så fint när man kommer in i ett  trapphus och man känner att det verkligen har blivit fint och fräscht där man bor, det gör så mycket tycker jag och det känns så mycket roligare att komma hem när det är så. Det är kul när man ser att värden har tar hand om huset och att det hålls fint, det gör att man själv vill ta hand om det bättre och hålla det rent och så vidare. Ja det är verkligen bra och det finns så mycket som man kan göra och hitta på som gör att det blir finare och känns roligare. Bra att man kan göra saker som man tidigare inte har gjort.

Håll fint i hela fastigheten 

Ja det gör verklige nås mycket när det hålls fint i fastigheten och man blir så glad när man ser att det är fint och att det behålls så fint.
Ja att ha en fin trapphusmålning gör verkligen mycket och det höjer också värden på själva fastigheten så det är ju toppen när det går att göra det på det viset. Ja det är så underbart och så kul och något som man gärna vill att det ska vara där man bor. Och om alla hjälps åt att hålla det fint och snyggt så är det något som man gärna vill och tycker är bra. Ja det är väl något som man kan hitta på och göra om det inte redan är så där man bor och det behöver inte ta allt för lång tid heller. Ja man mår bra av att ha det fint runt omkring sig och det är ju så härligt när man känner att det kan bli så som man vill och önskar och som gör att alla trivs och mår bra och så det är bra.